Tango Belgium Workshops – Flor & Hernan – come with us!

Tango Belgium with Flor&Hernan!

Let`s enjoy together 2 intensive day with Workshops, Tango Ball and Practicas in Belguim 7-8 April 2018. More info:

It `s a pleasure for us return to the fantastic venue Altenakapel – Kontich – Tango Belgium.

Workshops:

Saturday 7/4: 6pm Playfull steps of Tango Salon // 8pm Milonga FoxTrot

9pm Start the Ball and the Show 😉

Sunday 8/4: 3pm Tango Fantasia  “Change of embrace, soltadas & Tango al revés” // 4.30pm Practica Guide: Do you have any questions about an specific step or technique? This is the momento to ask and we will help you.

Inscriptions and more info: altenaworkshops@gmail.com

workshops event:https://sites.google.com/site/artofwalktango/7—8-april-18-altenamilonga-s-met-florencia-hernan

Het was zeer bijzonder om voor het eerst kennis te maken met Maestros Florencia Labiano & Hernan Rodríguez in 2016 en we kijken er naar uit om ze terug te zien ! Onze vrienden komen voor de 3e keer naar de Altenakapel.  Zoals elke maand een vol weekend programma met 3 workshops, 2 milongas en een Supershow op de zaterdagavond !

Wij nodigen u enthousiast uit om met ons dit prachtige tangokoppel te ontmoeten en een verrassend dansweekend te ervaren !                                                                                                      

 

About the author: florencia labiano

You must be logged in to post a comment.